ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με τη διεξαγωγή των ατομικών αγωνισμάτων ανδρών / γυναικών , στην επιτραπέζια αντισφαίριση ,συνεχίστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.
Στους άνδρες δήλωσαν συμμετοχή 213 αθλητές οι οποίοι στην προκριματική αυτή φάση χωριστήκανε σε ομίλους των 3 ή 4 αθλητών .
Οι νικητές κάθε ομίλου σε δεύτερο στάδιο αγωνίστηκαν σε αγώνες ΝΟΚ-ΑΟΥΤ έτσι ώστε να παραμένουν τελικά 16 αθλητές οι οποίοι και θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 22-23 Μαρτίου 2014.
Νικητές στους ομίλους τους πέρασαν οι αθλητές του Δήμου 3Β οι αθλητές :
Τσαχάκης Μιχάλης ,Λιλής Γιώργος ,Τσαρσιταλίδης Χρήστος ,Σκουτέρης Νίκος και Μαλινάκης Αντώνης .
Από τους παραπάνω αθλητές οι Τσαχάκης ,Τσαρσιταλίδης και Μαλινάκης ,αποδίδοντας θαυμάσιο ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ καταφέρανε να κερδίσουν και στο δεύτερο στάδιο των ΝΟΚ-ΑΟΥΤ αγώνων και έτσι κατακτήσανε μια θέση για την τελική φάση των αγώνων. Από τους 16 αθλητές προκριθήκανε για την τελική φάση οι 3 είναι από τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ.
Στις γυναίκες έλαβαν συνολικά ,μέρος 64 αθλήτριες για την Αττική .Νικήτρια στους ομίλους τους απεδείχθησαν οι αθλήτριες του Δήμου 3Β ,Τσαχάκη Φρόσω ,Ισαμπάλογλου Ιφιγένεια , Φίσερ Έλλη και Τέρπου Ελισάβετ .
Στο δεύτερο στάδιο ,των ΝΟΚ ΑΟΥΤ αγώνων πέρασε μόνο η Τσαχάκη ,ενώ οι τρεις άλλες αθλήτριες του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: