ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Ύστερα από τρία χρόνια απραξίας , Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.) αποφάσισε να διοργανώσει ξανά τον θεσμό των ΤΟΠ 8 . Πρόκειται για αγώνες οι οποίοι συγκεντρώνουν τους καλύτερους 8 αθλητές /αθλήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας ,σύμφωνα με την πιο πρόσφατη Πανελλήνια κατάταξη .Το Πινγκ-Πονγκ των 3Β εκπροσωπήθηκε στους άντρες από τον ΤΣΑΧΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ο οποίος κατετάγη 7ος ,στις γυναίκες από την ΤΣΑΧΑΚΗ ΦΡΟΣΩ που τερμάτισε 3η ,στις κορασίδες από την ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (5η ) και στις παγκορασίδες από την ΦΙΣΕΡ ΕΛΛΗ που κατέκτησε την 1η θέση αήττητη και την ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΦΟΙΒΗ που τερμάτισε 7η .
Το γεγονός ότι 5 αθλητές κ αθλήτριες από τον Δήμο μας συμμετείχαν στους κορυφαίους αυτούς αγώνες αποτελεί μια απόδειξη της σοβαρής δουλειάς εκτελείται στην αίθουσα «κάτω από την γέφυρα » .
Οι αθλήτριες του Γ.Σ.ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ , Φίσσερ Έλλη κ αι Πεχλιβανίδη Φοίβη πρόκειται να συμμετάσχουν στο Eurokids στο Malacky στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας από τις 9 έως τις 17 Μαρτίου .Οι μικρές μας αθλήτριες (μαθήτριες του Δημοτικού) αποκτούν έτσι και διεθνείς εμπειρίες.
Στο δε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ
Μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 2-3 Φεβρουαρίου ,μέσα στο οποίο οι ομάδες ανδρών και γυναικών της ΒΟΥΛΑΣ έδωσαν συνολικά 15 αγώνες με 11 νίκες και 4 ήττες

Σχολιάστε