ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με σημαντικές επιτυχίες για την Επιτραπέζια Αντισφαίριση της Βούλας ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η προκριματική φάση των Εφήβων-Νεανίδων.
Το Πινγκ-Πονγκ της Βούλας έλαβε μέρος στο ομαδικό των Νεανίδων με τρεις ομάδες και των Εφήβων με μία.
Οι δυο από τις τρεις ομάδες των Νεανίδων καταφέρανε να περάσουνε στην τελική φάση του Πανελλήνιου αυτού πρωταθλήματος. Η πρόκριση αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί από την Αττική περάσανε συνολικά πέντε ομάδες, οι δυο από τις οποίες είναι από τη Βούλα.
Η ομάδα των εφήβων αποκλείστηκε, ενώ και η Τρίτη ομάδα των Νεανίδων είχε την ατυχία να κληρωθεί με τον Γ.Σ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και φυσιολογικά αποκλείστηκε.
Η ομάδα του Γ.Σ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ προκρίθηκε κερδίζοντας με 3-2 τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, 3-1 τον ΑΟ Διονύσου και 3-0 τον ΑΣ Πρωταθλητή. Η ομάδα του ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 κέρδισε με 3-2 τον ΔΗΜ. ΑΘΛΗΤ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, με 3-0 τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και επίσης 3-0 την ΑΕΚ. Η ομάδα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ κέρδισε με 3-2 τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ αλλά έχασε με 3-0 από τον ΑΟ Διονύσου και με το ίδιο σκορ από το Γ.Σ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ.
Η ομάδα των Εφήβων ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 έχασε τόσο από τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ όσο και από την ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Στα ατομικά των Εφήβων σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ο οποίος με 4 συνεχόμενες νίκες κατάφερε να περάσει στη τελική φάση.
Με την ίδια πορεία στην τελική φάση επίσης πέρασαν η ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ και η ΧΑΡΑ ΝΙΝΟΥ του Γ.Σ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.
Ο τρόπος πραγματοποίησης των αγώνων αυτών ,όπου σε ένα Σαββατοκύριακο καλούνται να αγωνιστούν τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές και αθλήτριες, δεν είναι ο ενδεδειγμένος, αλλά κρίθηκε αναγκαίος λόγω της αναστολής του εσωτερικού αγωνιστικού προγράμματος που είχε αποφασίσει η Ομοσπονδία (για οικονομικούς λόγους) και οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος κύλησαν χωρίς αγώνες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: