Ιστορικό

ARISf

Ο Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, είναι αθλητικό σωματείο με έδρα και αθλητικές εγκαταστάσεις στην Βούλα. Καλλιεργεί τον αθλητισμό για πάνω από 50 χρόνια (έτος ίδρυσης 1952). Ξεκίνησε σαν αμιγώς ποδοσφαιρικό σωματείο και κατόπιν πρόσθεσε τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) και αντισφαίρισης (τένις).

Το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, έχει περίπου 30 χρόνια ιστορία, από τα μέσα της δεκαετίας του 70 έως σήμερα με σημαντικές διακρίσεις.

Η ομάδα του Αρη Βούλας, καλιεργεί με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια το άθλημα με αποτέλεσμα πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο. Από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο ομαδικό νεανίδων το 1986, η επί δύο συναπτά έτη συμετοχή στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. της γυναικείας ομάδας, αλλά και της αντρικής το 2007. Την αγωνιστική χρονιά 2007-2008 μάλιστα η γυναικεία ομάδα η οποία είχε κατακτήσει και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος, κατάφερε να περάσει και στον δεύτερο γύρο του Ερωπαίκού πρωταθλήματος ETTU CUP.  Τος χρονιές 06-07 και 07-08, η γυναικεία ομάδα έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στο κύπελλο 06-07 η αντρική ομάδα αν και αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία (Α2) κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του κυπέλλου.

 


sima4

ΑΟ ΑΡΗΣ 2006

Το σωματείο ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να δώσει την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να γευτούν την χαρά που προσφέρει το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ήδη, από την πρώτη της χρονιά στα πενελλήνια πρωταθλήμτα, ο ομάδα παγκορασίδων του ΑΡΗ 2006 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ομαδικού παγκορασίδων 2008-2009 ενώ αθλητές του σωματείου κατέκτησαν μετάλλια τόσο σε πανελλήνια πρωταθλήματα όσο και σε  τουρνουά. Η επιτυχία επαναλήφθηκε και την περίοδο 2009-2010 με την κατάκτηση εκ νέου του πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία των παγκορασίδων, ενώ η ομάδα των γυναικών, κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα στην Α κΑττικής και ανέβηκε στην Β Εθνική


Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: